Hanife Murat Ortaokulu

WEB https://hanifemuratortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Gülbahçe Mah. 10.Şen Sokak No17 Osmangazi/BURSA
VİZYON : Çağın değerlerini kavrayan, bilgi toplumu vatandaşlarının yetiştiği; karşılıklı saygı, güven ve işbirliğine dayalı sürekli gelişmeye açık ve üstün başarıların elde edildiği model bir okul oluşturmaktır.
MİSYON : İlgi ve yetenekleri doğrultusunda kapasitelerini kullanabilen , sosyal becerileri olan, eğitim teknolojisinden yararlanan, bilgi ve becerilerle donatılmış, bilgiyi üreten ve kullanabilen, çok yönlü, sağlıklı ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2022 Yıldızlar Satranç İl Birinciliği

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
Saatler : 09:00-15:35(ÖĞLE YEMEK ARASI 12:25-13:05)
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : OKULUMUZ YABANCI DİL AĞIRLIKLI PROJE OKUL OLUP 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN BAŞARIYLA UYGULANMAKTADIR.
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA HEYKEL VE KENT MEYDANINDAN 19-B,16-A,16-İ,19-E OTOBÜSLERİ,HİPODRUM DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.
Yerleşim Yeri : GÜLBAHÇE MAH.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2,6 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : YILDIZ ERKEKLER BURSA ŞAMPİYONLUĞU,ATLETİZM OSMANGAZİ İKİNCİLİĞİ
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 4006 PROJELERİ
Proje Çalışmaları : TRT 23 NİSAN ŞENLİKLERİ FİLİSTİN HALK OYUNLARI EKİBİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : YURT DIŞI KARDEŞ OKUL PROJESİ(VATRA E DİTURİSE ORTAOKULU-KOSOVA CUMHURİYETİ GİLAN ŞEHRİ)